Υπηρεσίες

ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ

Η Εταιρεία μας στην Αθήνα διαθέτει ανυψωτικά μηχανήματα για να σας παρέχει την δυνατότητα ανύψωσης φορτίων μεγάλου βάρους με ασφάλεια σε μεγάλα ύψη, σε εξωτερικούς χώρους κτιρίων και σε ορόφους πολυκατοικιών.
Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό που πραγματοποιεί τις ανυψώσεις των αντικειμένων σας με την μέγιστη ασφάλεια.
Τα φορτία μπορούν να είναι ποίκιλα όπως: μουσικά όργανα (πιάνο), ιατρικά μηχανήματα, ηλιακούς θερμοσίφωνες, συστήματα κλιματισμού – θέρμανσης, οικοσκευές, έργα τέχνης και άλλα πολλά.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των μεταφορών και μετακομίσεων με υπευθυνότητα, συνέπεια και ταχύτητα.
Μεταφέρουμε οικιακό ή επαγγελματικό εξοπλισμό, προσωπικά αντικείμενα και σκευή, από και προς οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.
Διαθέτοντας ανυψωτικά μηχανήματα και σύγχρονα φορτηγά που εγγυώνται ταχύτητα και ασφάλεια για τα προσωπικά σας αντικείμενα. Τα πάντα φτάνουν τη στιγμή που πρέπει, στο μέρος που πρέπει να φτάσουν, οικονομικά και υπεύθυνα.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας διαθέτει φορτηγά και ανυψωτικά μηχανήματα ιδανικά για την εύκολη μεταφορά βαρέων αντικειμένων σε ορόφους.
Ξεχάστε τις φθορές στους κοινόχρηστους χώρους και τα ασανσέρ, την ταλαιπωρία του εξοπλισμού σας από τις μετακομίσεις και μεταφέρετε με ασφάλεια τον οικιακό ή επαγγελματικό εξοπλισμό σας.
Με το έμπειρο προσωπικό μας αλλά και με τα κατάλληλα ανυψωτικά μηχανήματα που διαθέτουμε, μπορούμε να τα τοποθετήσουμε ακόμα και σε πολύ στενούς δρόμους με περιορισμένη πρόσβαση.

ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Η εταιρεία μας , διαθέτοντας την κατάλληλη εμπειρία και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, αναλαμβάνει τη μεταστέγαση της εταιρείας σας (γραφείων, αποθηκών κ.λ.π.) προτείνοντας συγκεκριμένες και ολοκληρωμένες λύσεις με γνώμονα πάντα την ασφάλεια του μεταφερόμενου εξοπλισμού καθώς και την οικονομία χρόνου και χρήματος.
Τηρούμε πιστά την ημερομηνία μεταστέγασης και το χρονοδιάγραμμα που έχει συμφωνηθεί και σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη λύση μεταστέγασης στην καλύτερη δυνατή τιμή.

ΣΥΝΔΕΣΗ-ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ

Προσφέρουμε σύνδεση – αποσύνδεση επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών, φωτιστικών ,air condition, σωστή και ασφαλή συσκευασία εύθραυστων αντικειμένων .

Η εταιρεία μας διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία αποσυναρμολόγησης των επίπλων, συσκευασίας, φόρτωσης και μεταφοράς τους, καθώς και τον κατάλληλο και ενδεδειγμένο εξοπλισμό, ώστε να δύναται να εγγυηθεί την εκτέλεση της μετακόμισής σας με προσοχή και υπευθυνότητα

ΑΜΠΑΛΑΖ

Αναλαμβάνουμε την πλήρη συσκευασία και το κατάλληλο αμπαλάζ όλων των προς μεταφορά αντικειμένων. Στόχος μας, πάντα, η διεκπεραίωση των μετακομίσεών μας με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς φθορές.
▪ Πλήρης συσκευασία των οικοσκευών σας
▪ Συσκευασία επίπλων
▪ Αμπαλάζ κουζινικών
▪ Συσκευασία υαλικών & εύθραυστών αντικειμένων
▪ Συσκευασία φωτιστικών

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Με τα πιο σύγχρονα υλικά συσκευασίας, το έμπειρο προσωπικό μας προβαίνει στο αμπαλάρισμα οικοσκευών και εξοπλισμού επιχειρήσεων, με ταχύτητα και τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο. Έτσι, αποφεύγεται κάθε ενδεχόμενο μικροφθοράς και τα αντικείμενά σας παραδίδονται άθικτα στο νέο σας χώρο!
Χρησιμοποιούμε ειδικά, σκληρά χαρτοκιβώτια για τα εύθραυστα αντικείμενα και συσκευάζουμε όλο τον εξοπλισμό της οικίας ή της εταιρείας σας με φροντίδα και άψογο επαγγελματισμό

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Διαθέτουμε κατάλληλους χώρους φύλαξης αντικειμένων για όσο χρόνο χρειαστεί, με φύλαξη 24 ώρες το 24ώρο από έμπειρο προσωπικό και ασφαλιστική κάλυψη για όλα τα φυλασσόμενα αντικείμενα.
Εγγυόμαστε για την ασφάλεια των προσωπικών σας αντικειμένων, παρά ταύτα έχετε δικαίωμα πρόσβασης όποτε το ζητήσετε.
Η εταιρεία μας θα παραλάβει & θα επιστρέψει τα έπιπλα σας από την αποθήκη μας.

Back to top of page